Optimized Ashwagandha

€ 12,85
Op voorraad
SKU 3675

Het Indiase kruid Ashwagandha.

Inhoud: 60 capsules

Omschrijving

Ashwagandha van Life Extension bevat het gepatenteerde ashwagandha extract Sensoril. Sensoril is een extract van Ashwagandha wortels en bladeren.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
LifeExtension
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Neem 2 keer per dag 1 capsule in op een lege maag. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten (per capsule): 125 mg Sensoril Ashwagandha Extract, rijstmeel (verdikkingsmiddel), plantaardige cellulose (capsulewand), silica (verdikkingsmiddel), plantaardig stearaat (anti-klontermiddel). Inhoud: 60 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bij voorkeur op een donkere en koele plaats bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Optimized Ashwagandha vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw arts of voorschrijver.