Optiflorus MICI

€ 34,00
Op voorraad
SKU 988

Optiflorus MICI bevordert een goede darmflora en een goede darmfunctie.

Inhoud: 60 capsules

Probiotica zijn micro-organismen die, opgenomen in aangepaste hoeveelheid, een gunstige invloed hebben op de gezondheid. De Laboratoires Fenioux hebben de formule Optiflorus MICI gerealiseerd door de zorgvuldige samenvoeging van probiotica (Lactobacillus acidophikulus, Lactobacillus rhamnosus, Lactococcus paracasei, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Bifidobacteium breve, Bifidobacterium bifidum) met extract van de boswellia, L-Glutamine en zink. L-glutamine is het meest voorkomende aminozuur in het lichaam en is betrokken bij ontzettend veel stofwisselingsprocessen. De zink draagt bij tot de normale werking van ons immuniteitssysteem. De capsules van Optiflorus MICI bevatten een verhoogde biobeschikbaarheid dankzij haar capsule die resistent is tegen maagzuren. Op die manier wordt het biologisch effect vergroot.

Meer informatie
Merk Laboratoires Fenioux
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 1 capsule ’s ochtends en ’s avonds, bij voorkeur in te nemen bij de maaltijden met een groot glas water. Bij voorkeur in de koelkast bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediëntenlijst (per 2 capsules): Boswellia-extract (Boswellia serrata) 231.4mg, L-glutamine 100mg, aardappelzetmeel, gelyofiliseerde melkzuurbatriën 200 mg (1010) (Lactobacillus acidophikulus, Lactobacillus rhamnosus, Lactococcus paracasei, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Bifidobacteium breve, Bifidobacterium bifidum), magnesiumstearaat, zinkoxide 2,73mg (27,3% ADH), gelatine. Inhoud: 60 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen in de koelkast bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Optiflorus MICI vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.