Optiflorus

Speciale prijs € 27,50 Normale prijs € 40,00
Op voorraad
SKU 3155

Probiotica zijn micro-organismen die een gunstig effect hebben op de gezondheid. Probiotica zijn substanties die niet worden verteerd door de darmen, zij bereiken rechtstreeks de dikke darm waar ze op een selectieve wijze de groei van de bacteriën kunnen stimuleren. Optiflorus bevat 6 probiotica (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactococcus lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum) en 2 prébiotica (lactitol en fructo-oligosaccharides) stammen.

Inhoud: 200 capsules

Meer informatie
Merk Laboratoires Fenioux
Gebruik Tenzij anders aanbevolen: 3 tot 6 capsules per dag innemen met een glas water. In te nemen buiten de maaltijden om. Het gebruik van Optiflorus wordt afgeraden bij galstenen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten (per capsule): 6 probiotica: Lactobacius acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactococcus lactus, Bifidobacteriumbifidum, Bifidobacteriumbreve, Bifidobacterium longum, antiklontermiddel: silicium, magnesiumsteraat, zinkoxide, capsulewand: gelatine. 6 capsules per dag leveren: Melkzuurbacteriën: 10.6.10(6) KVE Fructo-oligosachariden: 544,11 mg lactitol (zonder lactose): 645 mg Inhoud: 200 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Optiflorus niet gebruiken in geval van galstenen. Bewaren: na openen donker, gekoeld en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Optiflorus vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.