NCD2 - Natural Cellular Defense

€ 39,95
Op voorraad
SKU 1979

Natural Cellular Defense (NCD) bevat 100% natuurlijke en non-toxic zeoliet vloeistof, met een gunstige invloed op de gezondheid en het welzijn. Het draagt bij aan een effectieve en veilige reiniging van het lichaam, ondersteunt het immuunsysteem en de pH balans in het lichaam.

Inhoud: 15 ml

Natural Cellular Defense draagt bij aan:

  • Ondersteuning van het immuunsysteem
  • Helpt bij de reiniging van zware metalen en toxines
  • De pH balans in het lichaam
  • 100% natuurlijk en non-toxic
Meer informatie
Merk Waiora
Gebruik Tenzij anders aanbevolen: Driemaal daags 3 druppels innemen. Druppels mengen met uw drinken of eten. Schudden voor gebruik. Uw vochtinname verhogen om uitdroging te voorkomen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten (per dosering): 24 mg natuurlijke zeoliet (clinoptiloliet), gezuiverd water. Inhoud: 15 ml.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Uw vochtinname verhogen om uitdroging te voorkomen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. NCD2 vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.