Natural Organic Remineralizing Tandpasta - Charcoal - 120ml

€ 12,25
Op voorraad
SKU 3189

Natural Organic Remineralizing Toothpaste - Charcoal is een remineraliserende biologische tandpasta op basis van kokosolie en natuurlijke mineralen.
De tandpasta bevat calciumcarbonaat en natriumbicarbonaat voor de reiniging en mineralisering van de tanden, dankzij calcium, kalium, magnesium en natuurlijke silica. Een veilige en milde tandpasta met biologische ingrediënten.
De toevoeging van het actieve ingrediënt houtskool zorgt voor de whitening van de tanden.

Inhoud: 120 ml

 

Omschrijving

De etherische olie van pepermunt (aarmunt) in deze tandpasta zorgt voor een warme, pittige, zoethout-achtige geur. De toevoeging van actief houtskool van kokosnoten werkt als reinigings- en bleekmiddel en geeft een mild schurend effect voor wittere tanden.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Georganics
Gebruik
Tenzij anders aanbevolen: Breng met de bijgeleverde spatel de tandpasta, ter grootte van een erwt, aan op de tandenborstel. Poets uw tanden zoals gebruikelijk, gedurende 2-3 minuten. Laat de tandpasta langer zitten voor een betere mineralisatie. Zorg ervoor dat er geen water in het potje met tandpasta komt om de groei van bacteriën te voorkomen. Wanneer geopend op een droge en warme plek bewaren (na openen maximaal 12 maanden houdbaar).  
Ingrediënten
Ingrediënten: Calciumcarbonaat*, Biologische virgin kokosolie*, capric-caprylic kokosolie*, kaolien klei*, biologische diatomeeënaarde*, natriumbicarbonaat*, houtskool*, etherische olie van aarmunt*, venkel*, mandarijn*, mirre*, tocoferol. *Etherische oliën zijn afkomstig van gecertificeerde biologische teelt Inhoud: 120 ml.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Zorg ervoor dat er geen water in het potje met tandpasta komt om de groei van bacteriën te voorkomen. Wanneer geopend op een droge en warme plek bewaren (na openen maximaal 12 maanden houdbaar). Geschikt voor alle leeftijden. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Natural Organic Remineralizing Toothpaste - Charcoal vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines. Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft dient u venkel, mirre en steranijs te vermijden. Wanneer u voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.