NAC-forte

€ 35,99
Niet op voorraad
SKU 2816

N-acetylcysteïne (NAC) is een stabiele vorm van het niet-essentiële aminozuur L-cysteïne. 

Selenium en vitamine C werden toegevoegd ter synergetische ondersteuning en om de omzetting van acetyl-L-cysteïne in glutathion te stimuleren.

Inhoud: 120 capsules

Omschrijving

NAC-forte

Meer informatie
Meer informatie
Merk
DeBa Pharma
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: 1 capsule per dag met een beetje water (niet met melk) of zoals voorgeschreven. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten (per capsule): 600 mg N-Acetyl-L-Cysteïne, ascorbinezuur (vitamine C) 180 mg, hydroxy-propyl-methyl-cellulose (capsulewand), microkristallijne cellulose (stabilisator), selenium (methionine) 25 mcg. Inhoud: 120 vegetarische capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bij voorkeur op een donkere, droge en koele plaats bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe. NAC-forte vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw arts of voorschrijver.