Minerals Plus

€ 27,50
Op voorraad
SKU 5620

Minerals Plus is een mix van biologische kelp poeder en Brewer's yeast (biergist). Vol belangrijke voedingsstoffen, mineralen en sporenelementen voor het lichaam.

Voor de beste textuur en smaak, meng de Minerals Plus door een smoothie, yoghurt, of andere vloeistof.

Inhoud: 90 capsules

Omschrijving

Minerals Plus bestaat uit een combinatie van kelp poeder en brewer's yeast. Het biologische kelp poeder is afkomstig van de oostkust van Canada, de Atlantische Oceaan. Kelp poeder is een rijke bron van vitaminen, enzymen, mineralen en sporenelementen. Brewer's yeast (biergist) bevat vitamine B, essentiële aminozuren, en mineralen als kalium en magnesium.

  • Vrij van gluten en GMO's
  • Vrij van vulstoffen of additieven
  • Geen (synthetische) B12 toegevoegd
  • Bevat enkel natuurlijk folaat
  • Wordt zodanig vervaardigd, verwerkt en behandeld om warmte gevoelige voedingsstoffen te behouden
  • Verpakt op een wijze zodat het gist tegen licht wordt beschermd

  Een verbeterde opname wanneer het product wordt ingenomen in combinatie met Blue Ice Royal.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Green Pasture
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: 1 maal daags 3 capsules Minerals Plus innemen. Een verbeterde opname wanneer het product wordt ingenomen in combinatie met Blue Ice Royal. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediëntenlijst:  Biologische kelp poeder (zeewier), Brewer's yeast (biergist).
Samenstelling per dagdosering (5 g) %RI*
Calorieën 15
Kalium 50 mg 1%
Sodium 50 mg 2%
IJzer 2%
Thiamine 3%
Zink 11%
Mangaan 4%
  * (RI) Referentie-innames voor volwassenen gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van zeewier en gist. Inhoud: 450 gram.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van zeewier en gist. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Minerals Plus vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.