Mincilase gel

€ 16,00
Op voorraad
SKU 2141

Mincilase afslankingsgel bestaat uit lipolytische enzymen, planten ter bevordering van een goede vochtbalans en ter vermindering van vetvorming, namelijk cafeïne. De gel stimuleert het enzym dat verantwoordelijk is voor de verwijdering van vetten en neutraliseert het enzym dat de opslag van vetten bevordert. De Mincilase gel is niet vettig, doeltreffend tegen vetkussentjes en cellulitis, voor een stevige huid.

 

Inhoud: 200 ml

Te gebruiken bij cellulitis en om af te slanken.

Meer informatie
Merk Laboratoires Fenioux
Gebruik Tenzij anders aanbevolen: Dagelijks tweemaal aanbrengen gedurende 3 tot 4 weken.
Ingrediënten Ingrediënten: Extracten van klimop, wilg, groene thee, coleus, kiwi, mangoestan, cafeïne. Aqua, Alcohol denat., Propylene glycol, Caffeine, Polysorbate 80, Fucus vesiculosus extract, Hedera helix leaf extract, Camellia sinensis leaf extract, Garcinia cambogia fruit extract, Prunus persica, Theobroma cacao extract, Macadamia ternifolia (Macadamia) seed oil*, Pelargonium graveolens flower oil, Citrus limonum peel oil expressed, Carbomer, Triethanolamine, Sodium benzoate, Benzyl alcohol, Chlorphenesin, Parfum, Géraniol, Linalool, Citronellol, Citral, Limonène. Inhoud: 200 ml.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.