Mapurit 100 capsules

€ 30,00
Op voorraad
SKU 344

Mapurit (voorheen Mapurit L) is een voedingssupplement met magnesium en vitamine E. Magnesium draagt bij aan een normale spierfunctie en is van belang voor het zenuwstelsel. Vitamine E helpt ter bescherming van gezonde cellen tegen oxidatieve stress. Ter ondersteuning van de vetstofwisseling.

Inhoud: 100 capsules

Inhoud: 100 capsules

Mapurit is ter ondersteuning van de vetstofwisseling. Mapurit bevat een uitgebalanceerde combinatie van magnesium en Vitamine E. Magnesium is een mineraal dat belangrijk is voor de spieren en het zenuwstelsel. Voor sportactiviteiten, kan het van belang zijn om de magnesiumconsumptie verhogen.

Meer informatie
Merk BioFrid
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 2 keer per dag 1 capsule tijdens de maaltijd
Ingrediënten Eén capsule Mapurit bevat:
Ingrediënten Magnesium Vitamine E (alpha-TE) Calorieën Vet waarvan verzadigd Koolhydraten waarvan suiker Eiwitten Zout

150 mg

50 mg

0,04 kcal

< 0,1 g < 0,1 g

< 0,1 g 0 g

0 g

0 g

Overige ingrediënten: Magnesiumoxide, hydroxypropylmethylcellulose (glansmiddel), D-alpha-Tocopheryl zuur succinaat, aardappelzetmeel, cellulosepoeder (vulmiddel), magnesiumzouten van eetbare vetzuren (scheidingsmiddel).
Waarschuwing Bij voorkeur op een donkere en koele plaats bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Mapurit L vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw arts of voorschrijver.