Magnesium - 20 drinkampullen

€ 20,95
Op voorraad
SKU 515

Magnesium uit geconcentreerd zeewater, uit de zoutpannen van Guérande.

Inhoud: 20 x 10 ml. drinkampullen

Omschrijving

De zoutpannen van het schiereiland Guérande zijn een van de laatste plaatsen voor de ambachtelijke winning van zout in Frankrijk. Tijdens de zeer lange en zeer langzame route door het doolhof van bassins, concentreert het zeewater zich tot 'Eaux-Mères'. Na het zoutwinningsseizoen wordt het resterende 'Eaux-Mères' (geconcentreerd onbewerkt zeewater) gewonnen: het wordt van oudsher gebruikt als verzorgingsproduct, is rijk aan magnesium en bevat spoorelementen en minerale zouten die van nature aanwezig zijn in de oceaan. Het 'Eaux-Mères' wordt daarna gefilterd om zoveel mogelijk natrium te verwijderen. Dit wordt 'ontzilting' (verwijdering van natrium) genoemd en is een koude techniek waarbij geen chemische producten worden gebruikt. Magnesium uit 'Eaux-Mères', natuurlijk geconcentreerd door zon en wind, is een onbewerkt zee-extract dat een natuurlijke bron van biologisch opneembare magnesium biedt.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Breizh Import
Gebruik
Gebruik: 2 drinkampullen per dag opgelost in een glas water. Of zoals voorgeschreven door uw voorschrijver. Bewaaradvies: Donker, droog en koel bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Ingrediënten
Ingrediënten: Natriumarm zeewater uit de zoutpannen van Guérande. Samenstelling per dagdosering
Voedingswaarde 2 ampullen % RI *
Magnesium 150 mg 40 %
Natrium ** < 24 mg
Eiwitten -- --
Koolhydraten -- --
Lipiden -- --
Energie 0 kcal
* Referentie-inname voor een volwassene (2000 kcal) ** Kan worden toegevoegd aan de dagelijkse hoeveelheid natrium zoals voorgeschreven door de arts  
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Waarschuwing: Bevat natuurlijke jodium. Een  voedingssupplement is geen vervanging van een gezonde en gevarieerde voeding. Geschikt voor kinderen, jongeren, zwangere vrouwen en sporters met en verhoogde magnesium behoefte. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Indien u borstvoeding geeft of medicijnen inneemt, neem voor gebruik contact op met uw arts of voorschrijver. Alpha Biotech is lid van de organisatie 'Produit en Bretagne' (geproduceerd in Bretagne) en is gecontroleerd op alle vereisten op het gebied van oorsprong, kwaliteit en traceerbaarheid.