MadéConcept

€ 26,50
Op voorraad
SKU 1602

De moderne voedingsgewoonten hebben alsmaar meer de neiging om voeding te produceren die rijk is aan snelle suikers en arm aan vezels. Madeconcept bevat “Eugenia jambolana” (zwarte pruim).

Inhoud: 180 capsules

Omschrijving

MadéConcept 

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Laboratoires Fenioux
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Neem drie keer per dag  2 capsules in voor de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediëntenlijst: Eugenia jambolana, magnesiumstearaat (smeermiddel), chroomchloride, gelatine (capsulewand). Inhoud: 60 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. MadéConcept vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.