MacaSoyam

€ 34,00
Niet op voorraad
SKU 3122

De menopauze is voor de vrouwen een delicate periode waarbij zich meerdere ongemakken kunnen voordoen. MacaSoyam bevat yam, maca-extract en isoflavonen van soja. De yam draagt bij tot het verminderen van opvliegers en maca-extract stimuleert het sexuele verlangen. De isoflavonen, plantaardige hormonen van de soya, ondersteunen bij de oestrogene secretie (karakteristiek voor de menopauze), zoals onder meer de "opvliegers".

Inhoud: 200 capsules

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Laboratoires Fenioux
Gebruik
Tenzij anders aanbevolen: Neem 2 keer per dag 2 capsules in met een glas water. Capsules 10 minuten voor de maaltijd innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten (per 4 capsules): 600 mg soja (Glycine max) waaronder 60 mg soya-isoflavonen (soja), 400 mg maca-extract (Lepidum meyenii), 200 mg yamextract (Dioscorea villosa), gelatine (capsulewand). Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van soja. Inhoud: 200 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van soja. Donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. MacaSoyam vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.