Liposomaal Vitamine D3

€ 19,95
Op voorraad
SKU 2701

Liposomaal Vitamine D3.
n dit product is Vitamine D3 ingepakt in liposomen. Liposomen zijn kleine vetbolletjes die van nature ontstaan als water wordt gemengd met lecithine, een bestanddeel van sojabonen. Liposomen worden gemakkelijk opgenomen door het lichaam. Vitamine D3 wordt in de liposomen ingesloten.


 

Inhoud: 60 ml

Omschrijving

Vitamine D3.

In dit product is Vitamine D3 ingepakt in liposomen. Liposomen zijn kleine vetbolletjes die van nature ontstaan als water wordt gemengd met lecithine, een bestanddeel van sojabonen. Liposomen worden gemakkelijk opgenomen door het lichaam. Vitamine D3 wordt in de liposomen ingesloten.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
CureSupport
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Eenmaal daags 2 ml innemen met water of vruchtensap. Schudden voor gebruik. Bevat 50 mcg (2000IU - RI 1000%) vitamine D3 per 2 ml. De dosis niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten: Vitamine D3, lecithine (SOJA), antioxidant: vitamine E (d-alpha-tocopherol), conserveringsmiddel: kaliumsorbaat, natuurlijke zoetstof: xylitol, natuurlijk smaakstoffen: abrikoosaroma, oplosmiddelen: glycerol, water. Allergeeninformatie: dit product bevat lecithine afkomstig van GMO-vrije soja. Inhoud: 60 ml.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Vitamine D3 bevat lecithine afkomstig van GMO-vrije soja. Overmatig gebruik van xylitol kan een laxerend effect hebben. Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaren op een koele en droge plaats. Houdbaarheid is 2 jaar mits bewaard bij kamertemperatuur in ongeopende verpakking. Na openen van de fles, maximaal 2 maanden houdbaar in de koelkast. Dit product is geschikt voor vegetariërs en vrij van citrus, maïs, gluten, rijst en gist. Dit voedingssupplement vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding.