Liposomaal High Glutathion (GSH)

€ 39,95
Op voorraad
SKU 179

Glutathion is een klein eiwit, een tri peptide, opgebouwd uit de aminozuren cysteine, glycerine en glutaminezuur. Glutathion komt in bijna alle lichaamscellen voor, en behoort tot de belangrijkste antioxidanten in het menselijk lichaam. Glytathion is een reserve voorraad voor cysteine.

High Glutathion is een gestabiliseerde oplossing van gereduceerd L-Glutathion (GSH) ingepakt in vetbolletjes.

Inhoud: 100 ml

Omschrijving

Liposomaal High Glutathion is glutathion ingepakt in liposomen. Liposomen zijn kleine vetbolletjes die van nature ontstaan als water wordt gemengd met lecithine, een bestanddeel van sojabonen. Liposomen worden gemakkelijk opgenomen door het lichaam. Als glutathion wordt opgelost in water en gemengd met lecithine dan wordt de glutathion ingesloten in de liposomen. De glutathion wordt zo beschermd tegen ontleding. Het gevolg is een verbeterde opname van glutathion. Glutathion is de lichaamseigen antioxidant. De bio-beschikbaarheid van glutathion is zeer slecht, maar wordt met dit product verhoogd.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
CureSupport
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: 1 tot 2 keer per dag 5 ml in een glas water of sap, innemen tijdens de maaltijd. Goed schudden voor gebruik. Bevat 450 mg L-Glutathion per 5 ml. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Ingrediënten
Gereduceerd glutathion (GSH), lecithine (SOJA), antioxidant: vitamine E (d-alpha-tocopherol), conserveringsmiddel: kaliumsorbaat, oplosmiddelen: glycerol, ethanol (< 1,5 %), water. Allergeeninformatie: dit product bevat lecithine afkomstig van GMO-vrije soja. Inhoud: 100 ml.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. High Glutathion (GSH) bevat lecithine afkomstig van GMO-vrije soja. Overmatig gebruik van xylitol kan een laxerend effect hebben. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaren op een koele en droge plaats. Na openen van de fles, gekoeld nog twee weken houdbaar. Dit product is geschikt voor vegetariërs en vrij van citrus, maïs, gluten, rijst en gist. Dit voedingssupplement vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding.