Liposomaal Curcumine

€ 39,95
Op voorraad
SKU 177

Curcumine is de werkzame stof uit de wortelstok van de geelwortel, curcuma longa, uit India. De geelwortel is een plant uit de Ayurveda, de Indiase geneeskunde die aan de basis stond van onze westerse geneeskunde. Curcuma longa bevat slechts 5% curcumine. High Curcumin bevat een extract van Curcuma rhizoma met 95% zuivere curcumine.

De curcumine in Curcumine is opgelost in olie en ingesloten in liposomen. Hierdoor wordt de opname in het lichaam bevorderd.

Inhoud: 250 ml

Omschrijving

Curcumine liposomen zijn kleine vetbolletjes die van nature ontstaan als water wordt gemengd met lecithine, een bestanddeel van sojabonen. Liposomen worden gemakkelijk opgenomen door het lichaam. De liposomen zijn fijn verdeeld in water. De curcumine wordt in de liposomen ingesloten. De curcumine wordt zo beschermd tegen ontleding. Het gevolg is een verbeterde opname van curcumine. De absorptie van curcumine in het lichaam heeft de volgende werking.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
CureSupport
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd, 1 tot 2 keer per dag 5 ml in een glas water of sap, innemen tijdens de maaltijd. Goed schudden voor gebruik. Bevat 170 mg curcumin per 5 ml. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Ingrediënten
Curcumine C3 complex (Sabinsa), lecithine (SOJA), antioxidant: vitamine E (d-alpha-tocopherol), conserveringsmiddel: kaliumsorbaat, oplosmiddelen: glycerol, ethanol (< 4 %), water. Allergeeninformatie: dit product bevat lecithine afkomstig van GMO-vrije soja. Inhoud: 250 ml.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. High Curcumin bevat lecithine afkomstig van GMO-vrije soja. Overmatig gebruik van xylitol kan een laxerend effect hebben. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaren op een koele en droge plaats. Na openen van de fles, gekoeld nog een maand houdbaar. Dit product is geschikt voor vegetariërs en vrij van citrus, maïs, gluten, rijst en gist. Dit voedingssupplement vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding.