Lipiscor - Visolie capsules

€ 11,00
Niet op voorraad
SKU 3750

Lipiscor capsules bevatten natuurlijke visolie met een hoog gehalte aan onverzadigde omega-3 vetzuren, eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA).


Inhoud: 60 capsules

De visolie wordt verkregen uit diepzeevissen en bevat onverzadigde vetzuren (omega-3-vetzuren EPA en DHA). 

Meer informatie
Merk BioFrid
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: Neem 2 maal daags 3 capsules in tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten (per capsule): 500 mg visolie van diepzeevissen, 70 mg eicosapentaeenzuur (EPA), 50 mg docosahexaeenzuur (DHA), RRR-α-tocoferol, all-rac-α-tocoferolacetaat, gelatine (capsulewand), glycerol (oplosmiddel), gezuiverd water. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis. Inhoud: 60 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis. Donker, droog en koel bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Lipiscor vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.