Leikang Mondmasker FFP2 20 stk. per stuk verpakt

€ 15,95
Op voorraad
SKU Mouth Mask FFP2 20 pcs.

FFP2 maskers hebben volgens de norm een filtratiecapaciteit van minimaal 94% van de in de lucht aanwezige deeltjes tot een grootte van 0,6 μm en een maximale lekkage van 8% aan de zijkant bij inademing. Een FFP2 -masker beschermt tegen aerosole druppeltjes, pollen en bacteriën. In de eerste lijns gezondheidszorg voldoet een FFP2 masker. FFP2 maskers sluiten beter aan bij het gezicht.

Per stuk verpakt in doos van 20 stuks

Omschrijving

Het FFP2-masker van Leikang biedt bescherming tegen aerosolen, deeltjes en druppels. Het kan de drager dus beschermen tegen een druppelinfectie van een virus zoals het coronavirus. Het filtert zowel de uitgeademde als de ingeademde lucht en dient dus niet alleen als externe bescherming, maar ook als zelfbescherming.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
PPE Produkten
Gebruik
Hoe zet ik het masker veilig op? Voordat je het masker uit de verpakking haalt, is het van belang om je handen goed te wassen. Haal vervolgens het masker uit de verpakking en zorg dat je alleen de buitenkant van het masker aanraakt. Zet het masker over je mond en bevestig de elastieken achter je oor. Zorg dat de elastieken niet gedraaid zitten en pas eventueel aan. Druk de metalen strip bij de neus aan om zo het masker goed af te sluiten. Test of het masker goed is afgesloten door 3 keer hard uit te ademen in het mondkapje. Als je lucht bij je neus weg voelt glippen kun je de neusstrip aanpassen en kijken of het beter is afgesloten. Raak zo min mogelijk het kapje aan tijdens het dragen. Als je masker vochtig wordt tijdens het dragen is het verstandig om deze te vervangen. Hoe verwijder ik het masker veilig van mijn gezicht? Om het masker te verwijderen moet je ervoor zorgen om niet het masker aan te raken. Raak alleen de elastieken aan en verwijder het masker ook door alleen de elastieken van je hoofd te halen. Wanneer het masker van je hoofd is verwijderd, kan je het in een gesloten vuilniszak weggooien. Zorg, na het weggooien, dat je je handen weer wast.
Waarschuwing
Deze mondkapjes zijn voor eenmalig gebruik. De aanbevolen draagtijd is 4 tot maximaal 8 uur.