Lecithine Forte

Speciale prijs € 18,00 Normale prijs € 29,00
Op voorraad
SKU 1750

Lecithine 1200 mg is een geconcentreerde bron van fosfatidylcholine, fosfatidylinositol, fosfor, essentiële meervoudige onverzadigde vetzuren, linolzuur en linoleenzuur.

Dit product is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Inhoud: 100 softgels

Lecithine Forte:

  • Bevordert de stofwisseling
  • Voor een verantwoord cholesterolgehalte
  • Goed voor het geheugen
  • Voor betere leerprestatie
  • Ter ondersteuning van hart en bloedvaten
Meer informatie
Merk DeBa Pharma
Gebruik Tenzij anders aanbevolen: 1 tot 3 capsules per dag met water innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Samenstelling per capsule:
Natuurlijke soya lecithine (non-GMO), waarvan 1200 mg
- Fosfatidylcholine 180 mg
- Fosfatidyl-ethanolamine 144 mg
- Fosfatidylinositol 110 mg 110 mg
Andere fosfatiden en soyalecithinebestanddelen 766 mg
Overige ingrediënten: Gelatine (capsulewand), glycerol (geleermiddel). Inhoud: 100 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Dit product is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, zout, zetmeel, melk en tarwe. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Lecithine Forte vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.