L-Taurine

€ 21,00
Op voorraad
SKU 1752

Taurine wordt in het lichaam gevormd uit methionine of in de lever uit cysteïne. Het draagt bij aan een verantwoord cholesterolgehalte en de oplosbaarheid van vetten.
Taurine is tevens een neurotransmitter die de stofwisseling ondersteunt, ter bescherming tegen vrije radicalen voor het behoud van uw gezondheid.

L-Taurine is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Inhoud: 100 capsules

L-Taurine:

  1. Gunstige invloed op de gezondheid
  2. Van belang voor het zenuwstelsel
  3. Zorgt voor de spieren
  4. Gunstige invloed op het hart
Meer informatie
Merk DeBa Pharma
Gebruik Tenzij anders aanbevolen: 1 tot 2 capsules per dag innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Samenstelling per capsule: % RI
L-Taurine 500 mg
Vitamine B6 3 mg 215%
L-Glutamine 5 mg
  Overige ingrediënten Microkristallijne cellulose (stabilisator), Hydroxy-propyl-methyl-cellulose (capsulewand). Inhoud: 100 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. L-Taurine vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.