L-Taurine

€ 21,00
Op voorraad
SKU 1752

Taurine wordt in het lichaam gevormd uit methionine.

L-Taurine is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Inhoud: 100 capsules

Omschrijving

L-Taurine:

Meer informatie
Meer informatie
Merk
DeBa Pharma
Gebruik
Tenzij anders aanbevolen: 1 tot 2 capsules per dag innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Samenstelling per capsule: % RI
L-Taurine 500 mg
Vitamine B6 3 mg 215%
L-Glutamine 5 mg
  Overige ingrediënten Microkristallijne cellulose (stabilisator), Hydroxy-propyl-methyl-cellulose (capsulewand). Inhoud: 100 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. L-Taurine vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.