L-Glutathion GSH-Reduced

€ 50,00
Op voorraad
SKU 338

Glutathion (GSH) is een tripeptide dat is opgebouwd uit de aminozuren cysteïne, glycine en glutaminezuur.

Glutathion komt in bijna alle cellen in een hoge concentraties voor en behoort tot de belangrijkste antioxidanten in het lichaam. Tegelijkertijd is de stof een reservevoorraad voor cysteïne.

Inhoud: 60 capsules

Glutathion komt bijna in alle cellen in een hoge concentratie voor en behoort tot de belangrijkste antioxidanten in het lichaam. tegelijkertijd is de stof een reservevoorraad voor cysteïne.

In gereduceerde vorm (GSH) is Glutathion één van de de krachtigste lichaamseigen antioxidanten. Het kan gebruikt worden bij veroudering door vrije radicalen en het stimuleert het immuunsysteem.

Meer informatie
Merk DeBa Pharma
Gebruik 1 à 4 tabletten per dag met water innemen, of zoals voorgeschreven door uw voorschrijver.
Ingrediënten Ingrediëntenlijst: Microkristallijne cellulose (stabilisator), 400 mg L-Glutathion Reduced, stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide (antiklontermiddel), cellulose (stabilisator). Dit product bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe. Inhoud: 60 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaren op een koele en droge plaats.