Kalawalla

€ 36,50
Op voorraad
SKU 283

Polypodium leucotomos, hoofdingrediënt van Kalawalla, behoort tot de plantensoort varen. Deze plant groeit alleen in de oerwouden van Honduras (Midden-Amerika) en in de regenwouden. 

Inhoud: 120 capsules

  • Koop 6 voor € 30,00 en bespaar 18%
Omschrijving

Kalawalla:

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Organic Hope
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: 2 x daags 2 capsules innemen, een half uur voor de maaltijd. Niet binnen een half uur of tegelijkertijd innemen met zuivel of 'anti-zuren'. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten: Polypodium leucomotos rhizoma, Polypodium leucotomos extract, plantaardige cellulose (capsulewand)
Samenstelling per capsule: Gewicht % RI**
Calaguala (Polypodium leucotomos) 280 mg **
RhyzomaCalaguala (Polypodium leucotomos) Extract 120 mg **
** (ADH) Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld Bevat alleen gecultiveerd Polypodium leucotomos extract. Bevat geen: suiker, zetmeel, kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, natrium, maïs, tarwe, soja, zuivel of gist.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Na openen droog en koel bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Niet binnen een half uur of tegelijkertijd innemen met zuivel of 'anti-zuren'. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Kalawalla vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Bevat geen: suiker, zetmeel, kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, natrium, maïs, tarwe, soja, zuivel of gist. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw arts of voorschrijver.