Insectenbeten Roller BIO 15ml

€ 8,00
Op voorraad
SKU 336

Deze verzachtende gel kan gebruikt worden ter verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten.

Ecologische en biologische producten zijn uit de Biologische Landbouw afkomstig en gecertificieerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Certisys)
 
Inhoud: 15 ml

Omschrijving

Ter verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten. De essentiële oliën van spijklavendel, Roomse kamille, Katrafay, akkermunt en boerenworm kruid alsook Calendula plantaardige olie hebben verzachtende en kalmerende eigenschappen. De gel, onder de vorm van een roller, is praktisch in gebruik en gemakkelijk om overal mee te nemen.   

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Pranarom
Gebruik
Gebruiksaanwijzing: - Volwassenen en kinderen vanaf 1 jaar  : 3 à 4 x per dag aanbrengen; - Mag gebruikt worden tijdens de zwangerschap en de borst-voeding.
Ingrediënten
Ingrediënten: 100% biologische essentiële oliën: Citroeneucalyptus, Akkermunt, Indische lemongrass, Pomerans, Spijklavendel, Roomse kamille, Katrafay, Boerenwormkruid + Plantaardige olie van Calendula
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Let op: - Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 1 jaar; - Niet voor inwendig gebruik; - Contact met ogen vermijden; - Buiten bereik van jonge kinderen houden; - Beschermen tegen direct zonlicht en hitte.