In-Vision

€ 22,50
Op voorraad
SKU 1608

In-Vision is goed voor het gezichtsvermogen en ondersteunt bij veroudering van het oog. In-Vision bevat antioxidanten die helpen om scherp te zien.

Inhoud: 180 capsules

In-Vision bevat drie elementen om de conditie van de ogen te ondersteunen, bosbes, zeaxanthine en luteïne. Bosbes bevat vijftien verschillende flavonoïden (anthocyaninen) en ondersteunt de normale doorbloeding van het oog. Zeaxanthine en luteïne in In-Vision zijn de krachtige antioxidanten ter bescherming tegen vrije radicalen.

Meer informatie
Merk HBC Protocols
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: Neem 2 keer per dag 1 capsule tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediëntenlijst per capsule: Bosbes (40 mg), luteïne (6 mg), siliciumdioxide (glijmiddel), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), gelatine (capsulewand). Inhoud: 180 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van soja. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In-Vision vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.