Immunogem BIO - 15 ml

€ 10,50
Op voorraad
SKU 4304

IMMUNOGEM helpt de verdedigingsmechanismen van ons lichaam te versterken dankzij de antioxidante eigenschappen van de jonge scheuten van hondsroos, van nature rijk aan vitamine C. De zwartebesknop versterkt de werking van de twee andere componenten.Inhoud: 15 & 50 ml (35% vol)

Immunogem:

  • Stimuleert en verhoogt de weerstand van het organisme
  • Activeert het afweersysteem
  • Bevordert opname van mineralen
  • Voor opbouw van botten en het beenderstelsel
  • Voor een goede gemoedstoestand en geeft meer energie
  • Helpt bij vermoeidheid
  Gemmotherapie van HerbalGem is uiterst doeltreffend om het welzijn te bevorderen:
  • de knop bevat alle energie en eigenschappen van de plant er wordt uitsluitend met verse knoppen bereid, afkomstig uit de natuur of biologische teelt
  • alle fasen van het bereidingsproces – van de oogst tot het bottelen – zijn onder volledige controle van
  HerbalGemDe gemmoproducten van HerbalGem zijn uiterst geconcentreerd, een kleine dosis volstaat. Deze producten hebben meerdere voordelen in vergelijking met D1-verdunde glycerinemaceraten (D1 betekent dat het extract tot 10 maal verdund is):
  • inname 10 maal minder alcohol
  • rechtstreeks bereiding in een mengsel van water-alcohol glycerine behoudt alle actieve bestanddelen van de knop
Meer informatie
Merk HerbalGem
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 15 druppels per dag, 's ochtends innemen Kinderen: 1 druppel per levensjaar Voor een optimaal resultaat, aanbevolen druppels rechtstreeks op de tong nemen en het maceraat enkele seconden in de mond houden alvorens door te slikken. De druppels kunnen ook opgelost worden in een beetje (bron)water of honing en meteen ingenomen worden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten: Jonge spruiten van de zilverspar (abies pectinata)* en hondsroos (rosa canina)*, knoppen van zwarte bes (ribes nigrum)*, alcohol (35% vol.)*, water, plantaardige glycerine. Inhoud: 15 & 50 ml (35% vol). * Afkomstig uit biologische teelt. Gecontroleerd door Certisys: BE-BIO-01.  
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Immunogem BIO vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.