Idebenone Q10 200mg

€ 49,95
Op voorraad
SKU 196

Idebenone is een bijna gelijkwaardige variant van Co-enzym Q10.Idebenone heeft een gunstige invloed op het geheugen en het tegen gaan van huidveroudering.

Meer informatie
Merk HBC Protocols
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: Neem 1-2 capsules Idebenone per dag. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Samenstelling per capsule:
  Idebenone  

Gewicht

200 mg

%ADH

**

** (ADH) Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld Andere ingrediënten: magnesiumstearaat, rijstbloem in plantaardige capsules.
 
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bij voorkeur op een donkere en koele plaats bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Idebenone vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw arts of voorschrijver.