Genacol

€ 33,50
Op voorraad
SKU 1908

Genacol kan helpen bij het aanvullen van collageen.


Inhoud: 90 capsules

Omschrijving

Ons lichaam kent vele verschillende soorten collageen, maar 5 types collageen vertegenwoordigen 99% van alle collageen in het menselijk lichaam: Het is belangrijk collageensuppletie te associëren aan gezonde voeding (zuur-basen-evenwicht), voldoende water drinken, vitamine C en beweging.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Laboratoires Fenioux
Gebruik
Neem 3 capsules Genacol in net voor het slapengaan en dit gedurende minstens 3 tot 6 maanden. Dagelijks voldoende water drinken = 1.5 liter per dag. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten (per capsule): 400mg puur collageen hydrolysaat, 10 mg Vitamine C (37% RI). Inhoud: 90 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Genacol vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.