Holo Silvitis

€ 13,25
Op voorraad
SKU 2617

Holo Silvitis is een mengsel van etherische oliën om in te wrijven.
Kan worden geraadpleegd voor de verzorging van lipblaasjes.

Inhoud: 30 ml

Meer informatie
Merk Holo
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 3 keer per dag 8 tot 12 druppels op de huid in masseren (tussen de schouderbladen). Enkel voor uitwendig gebruik. Nooit oraal innemen en oogcontact vermijden. Bij oogcontact, ’t oog direct met lauw water uitspoelen en uw arts raadplegen.
Ingrediënten Ingrediënten: Thymus Vulgaris, Cinnamomum Camphora, Mentha Piperita, Ethanol, Mentha Citrata, Aqua. Inhoud: 30 ml.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Enkel voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen bewaren. Donker en op kamertemperatuur bewaren. Nooit oraal innemen en oogcontact vermijden. Bij oogcontact, ’t oog direct met lauw water uitspoelen en uw arts raadplegen. Soms kan er huidverkleuring optreden. Niet gebruiken op beschadigde huid of open wonden.