HexaNiacin

€ 19,00
Op voorraad
SKU 1595

HexaNiacin.

Inhoud: 60 capsules

Omschrijving

Inositol hexaniocinate produceert niacine, een essentiële vitamine, ook wel bekend als Vitamine B3.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Enzymatic Therapy
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Drie keer per dag 1 capsule innemen tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Samenstelling per dagdosering: % RI
Niacine (inositol hexaniacinate) 590 mg 3688%
Overige ingrediënten: Plantaardige cellulose (capsulewand), magnesiumstearaat (smeermiddel), siliciumdioxide (glijmiddel). Inhoud: 60 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bevat geen suiker, zout, gist, tarwe, gluten, maïs, soja, zuivelproducten, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Dit product bevat natuurlijke ingrediënten, kleurvariaties zijn normaal. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. HexaNiacin vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.