HarpacaFluid

€ 19,00
Op voorraad
SKU 3147

HarpacaFluid is een drank samengesteld uit extracten van verschillende planten. De harpa-gophytum, de zwarte bes en de es bevorderen de algemene flexibiliteit. Gelijktijdig verstevigt de es het bewegingsstelsel en helpt tot het behoud van de soepelheid van de pezen. De zwarte bes heeft een goede invloed op de bloedcirculatie en vermindert het gevoel van zware benen. De Fucus vesiculosus draagt bij tot de gewichtscontrole.

Inhoud: 250 ml.

Omschrijving

HarpacaFluid verbetert de beweeglijkheid van de gewrichten, verwijdert de toxines uit de gewrichten en draagt bij tot de remineralisering van het bot, kraakbeen en pezen.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Laboratoires Fenioux
Gebruik
Tenzij anders aanbevolen: 2 tot 3 doppen HarpacaFluid verdunnen in 1 glas water, ’s morgens op een nuchtere maag innemen. Gebruik wordt afgeraden bij een maagzweer. Dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
Ingrediënten
Ingrediënten (per 10 ml): 74% Waterig plantenextract (1620 mg zwarte bes (Ribes nigrum), 1620 mg heermoes (Equisetum arvense), 1080 mg es (Fraxinus excelsior), 540 mg brandnetel (Urtica dioica), 540 mg duivelsklauw (Harpagophytum procumbens), 540 mg zeewier (Fucus vesiculosus)), stabilisatoren: sorbitol, glycerine, acaciahoning, geconcentreerd blauwbessensap, zromastof van zwarte bessen, bewaarmiddelen: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, zuurvormer: citroenzuur, zoetstof: kaliumacesulfaam. Inhoud: 250 ml.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Gebruik wordt afgeraden bij een maagzweer of galstenen. Niet te gebruiken in geval van jodiumallergie. Donker, droog en koel bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. HarpacaFluid vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.