GluciConcept

Speciale prijs € 20,00 Normale prijs € 28,00
Op voorraad
SKU 3111

Onze hedendaagse voeding is rijk aan enkelvoudige en samengestelde suikers. Dit kan een negatief effect hebben op het organisme. Gluciconcept bestaat uit bonenextract, gymnema sylvestris, banaba en chroom. Gymnema sylvestris en chroom dragen ondersteunt de normale bloedsuikerspiegel. Gymnema sylvestris ondersteunt bovendien bij de gewichtsbeheersing.

Inhoud: 200 capsules

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Laboratoires Fenioux
Gebruik
Tenzij anders aanbevolen: 3 à 6 capsules per dag (2x3) in te nemen tijdens de maaltijd met een glas water. Raadpleeg uw arts indien u medicatie neemt tegen suikerziekte. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.  
Ingrediënten
Ingrediënten (per capsule): 130,35 mg boonextract (Phaseolus vulgaris), 110 mg gymnema-extract (Gymnema sylvestris), 5,87 mg banaba-extract (Lagerstroemia speciosa), antiklonteringsmiddel: magnesium-stearaat, 4,16 mcg chroomchloride (RI: 11%), gelatine (capsulewand). Inhoud: 200 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. GluciConcept vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Raadpleeg uw arts indien u medicatie neemt tegen suikerziekte. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.