Ginkgogem BIO

€ 12,50
Op voorraad
SKU 200

Ginkgogem is een integraal complex van Ginkgo biloba.
Deze geconcentreerde gemmo bevat ginkgoknoppen en ginkgobladeren.

Inhoud: 15 ml (49% vol)

Ginkgogem associeert de eigenschappen van verscheidene delen van de ginkgo biloba om ons een doeltreffender product te bieden: een moedermaceraat van verse knoppen, een vloeibaar extract van gedroogde bladeren en een moedertinctuur van verse bladeren. Dit complex bevordert het concentratievermogen en heeft een goede invloed op bloedcirculatie dankzij zijn antioxidante werking. Raadpleeg uw arts als u dit product samen met antistollingsmiddelen neemt.

 • Bevordert de bloedvatencirculatie naar de hersenen
 • Ondersteunt de normale doorbloeding
 • Stimuleert het immuunsysteem
 • Voor een opgeluchte ademhaling en ondersteuning van hart en bloedvaten
 • Remedie voor senioren
 • Beschermt bij veroudering
  Gemmotherapie van HerbalGem is uiterst doeltreffend om het welzijn te bevorderen:
 • De knop bevat alle energie en eigenschappen van de plant
 • Er wordt uitsluitend met verse knoppen bereid, afkomstig uit de natuur of biologische teelt
 • Alle fasen van het bereidingsproces - van de oogst tot het bottelen - zijn onder volledige controle van HerbalGem
  De gemmoproducten van HerbalGem zijn uiterst geconcentreerd, een kleine dosis volstaat. Deze producten hebben meerdere voordelen in vergelijking met D1-verdunde glycerinemaceraten (D1 betekent dat het extract tot 10 maal verdund is):
 • Inname 10 maal minder alcohol
 • Rechtstreeks bereiding in een mengsel van water-alcohol glycerine behoudt alle actieve bestanddelen van de knop
Meer informatie
Merk HerbalGem
Gebruik Tenzij anders aanbevolen: 10 tot 30 druppels per dag, omstreeks de middag buiten de maaltijden om. Raadpleeg uw arts als u de producten samen met antistollingsmiddelen inneemt. Voor een optimaal resultaat, aanbevolen druppels rechtstreeks op de tong nemen en het maceraat enkele seconden in de mond houden alvorens door te slikken. De druppels kunnen ook opgelost worden in een beetje (bron)water of honing en meteen ingenomen worden.
Ingrediënten Ingrediëntenlijst: Knoppen van ginkgo (ginkgo biloba)*, bladeren van ginkgo*, alcohol (49% vol), water en plantaardige glycerine. Inhoud: 15 ml  (49% vol). * Afkomstig uit biologische teelt. Gecontroleerd door Certisys: BE-BIO-01.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Vermijd de combinatie van Ginkgo-extracten met het gebruik van klassieke bloedverdunners. Buiten het bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen vervangen nooit een gevarieerde voeding. Zwangere vrouwen worden afgeraden extracten te nemen met een hormonale werking zoals frambozenstruik, rode bosbes, sequoia of eik. Iedereen die antistollingsmiddelen of geneesmiddelen voor het hart neemt, wordt geadviseerd contact op te nemen met uw arts of therapeut om de juiste dosering voor Cordiagem, Cholestegem of Ginkgogem te bepalen.