Gewone Sering BIO - 50 ml

€ 23,75
Op voorraad
SKU 6602

Moedermaceraat van gewone sering (knoppen).
Gewone sering is te gebruiken ter ondersteuning van het hart. Goed voor de bloedcirculatie.Inhoud: 50 ml (35% vol)

Gewone sering kan gebruikt worden:

  • Voor een doelmatig zuurstoftransport
  • Goede invloed op bloedcirculatie
  • Gunstige invloed op het hart
  Gemmotherapie van HerbalGem is uiterst doeltreffend om het welzijn te bevorderen:
  • de knop bevat alle energie en eigenschappen van de plant
  • er wordt uitsluitend met verse knoppen bereid, afkomstig uit de natuur of biologische teelt
  • alle fasen van het bereidingsproces – van de oogst tot het bottelen – zijn onder volledige controle van HerbalGem
  De gemmoproducten van HerbalGem zijn uiterst geconcentreerd, een kleine dosis volstaat. Deze producten hebben meerdere voordelen in vergelijking met D1-verdunde glycerinemaceraten (D1 betekent dat het extract tot 10 maal verdund is):
  • inname 10 maal minder alcohol
  • rechtstreeks bereiding in een mengsel van water-alcohol glycerine behoudt alle actieve bestanddelen van de knop
Meer informatie
Merk HerbalGem
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 5-15 druppels per dag. Voor een optimaal resultaat, aanbevolen druppels rechtstreeks op de tong nemen en het maceraat enkele seconden in de mond houden alvorens door te slikken. De druppels kunnen ook opgelost worden in een beetje (bron)water of honing en meteen ingenomen worden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten: Knoppen van de gewone sering (syringa vulgaris gemmae)*, alcohol (35% vol.)*, water, plantaardige glycerine. Inhoud: 15 ml (35% vol). * Afkomstig uit biologische teelt. Gecontroleerd door Certisys: BE-BIO-01.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Gewone Sering BIO vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Niet te gebruiken in combinatie met bloedverdunners of andere hartmedicatie. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.