Genacol

€ 33,50
Op voorraad
SKU 1908
Genacol kan helpen bij het aanvullen van collageen.

Genacol bevat gehydrolyseerd collageen. Collageen (wat afgeleid is van het Griekse ?????? = samenbinden) is een fysiologisch bestanddeel dat verspreid voorkomt in het lichaam van mensen en dieren. Naarmate de leeftijd toeneemt, vermindert de hoeveelheid in het lichaam.

Inhoud: 90 capsules

Ons lichaam kent vele verschillende soorten collageen, maar de volgende 5 types collageen vertegenwoordigen 99% van alle collageen in het menselijk lichaam: Collageen Type I    : komt voor in botten, pezen, gewrichtsbanden, huid en tanden Collageen Type II   : komt voor in kraakbeen en ogen Collageen Type III  : komt voor in lever, longen en bloedvaten Collageen Type IV  : komt voor in nieren en andere interne organen Collageen Type V   : komt voor in celoppervlak, haar en placenta Genacol is een collageenhydrolysaat. Het is belangrijk collageensuppletie te associëren aan gezonde voeding (zuur-basen-evenwicht), voldoende water drinken, vitamine C en beweging. Associatie met glucosamine lijkt nuttig, gezien beide een verschillende component van de extracellulaire matrix zijn, en suppletie een synergetisch effect zal hebben.
Meer informatie
Merk Laboratoires Fenioux
Gebruik Neem 3 capsules Genacol in net voor het slapengaan en dit gedurende minstens 3 tot 6 maanden. Dagelijks voldoende water drinken = 1.5 liter per dag. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten (per capsule): 400mg puur collageen hydrolysaat, 10 mg Vitamine C (37% RI). Inhoud: 90 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Genacol vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.