Gelatinepoeder Great Lakes - Rund

€ 24,50
Niet op voorraad
SKU 7088

Great Lakes Gelatinepoeder (koosjer) wordt gewonnen uit huid, bindweefsel en botten van 100% grasgevoerde runderen.

Inhoud: 454 gram

* De runderen zijn koosjer geslacht.

Omschrijving

De Gelatinepoeder van Great Lakes is een geconcentreerde combinatie van verschillende essentiële en niet-essentiële aminozuren. Dit collageen wordt gewonnen uit huid, bindweefsel en botten van 100% grasgevoerde runderen.

Wat is Gelatinepoeder?

Gelatinepoeder is heel simpel gezegd een poeder van gelatine. Gelatine poeder is niets anders dan collageen, bestaande uit zowel essentiële als niet-essentiële aminozuren. 

Hoe wordt gelatinepoeder gemaakt?

Gelatinepoeder is collageen dat wordt gewonnen uit dierlijke producten. Er bestaat ook synthetische gelatinepoeder, echter geven wij de voorkeur aan natuurlijke producten. Door een complex proces wordt de natuurlijke gelatinepoeder gemaakt door deze te onttrekken uit dierlijke onderdelen. In dit geval gaat het om runder collageen, wat wordt gewonnen uit de huid, het bindweefsel en botten van runderen.

Is gelatinepoeder koosjer?

Niet alle gelatinepoeder is koosjer. De Great Lakes Gelatine gelatine poeder is dat wel. Dit wordt namelijk gemaakt van runderen dat voldoen aan de koosjer richtlijnen, de rundelen zijn 100% grasgevoerd.

Waarvoor wordt gelatine poeder gebruikt?

Gelatine poeder bevat collageen. Maar de collageen in gelatinepoeder bevat grote hoeveelheden semi-essentiële aminozuren. Deze aminozuren komen voor in het bindweefsel van botten, pezen, huid, bloedvaten en pezen. Gelatine poeder en collageen worden ook gebruikt in anti-rimpel cremes. Bij veroudering neemt de natuurlijke aanwezigheid van gelatine in de huid namelijk af.

Is Gelatinepoeder gezond?

Veel mensen vinden gelatinepoeder gezond. Het kan daarom een beetje vreemd klinken, maar gelatinepoeder wordt ook veel gebruikt in snoepjes. Het geeft een mooie gladde structuur en bindt uitstekend. Echter zitten er vaak grote hoeveelheden suiker in snoepjes, welke het snoepje als geheel ongezond maakt. 

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Great Lakes Gelatin
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Volwassenen: Tweemaal daags twee eetlepels innemen.  
Ingrediënten
100% Gelatinepoeder van runderhuid (koosjer)
Waarschuwing
Bevat dierlijke producten. Allergenen Vrij van soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, selderij, mosterd, noten, sesam, koemelk, ei, vis, schaaldieren, schelpdieren en weekdieren. Great Lakes gelatinepoeder is neutraal van smaak en wordt gewonnen uit de botten van 100% grasgevoerde runderen. De poeder wordt onder de meest hygiënische condities geproduceerd en wordt verkregen uit kalf- en runderhuiden en runderbeenderen.