Full Spectrum Vitamine K

€ 32,50
Niet op voorraad
SKU 1296

Full Spectrum Vitamine K
Een uitgebreide vitamine K formule bevat vitamine K1 en vitamine K2, met andere vetoplosbare vitaminen A, D en E (als gamma-en delta-tocotriënolen).

Inhoud: 90 softgels

Meer informatie
Meer informatie
Merk
NutriCology
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Volwassenen: 1 of 2 keer per dag één softgel innemen bij de maaltijd. Bij voorkeur te gebruiken met een vet bevattende maaltijd om de opname te vergroten. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Samenstelling per softgel:
Samenstelling per softgel:  % RI**
Vitamine A (van kabeljauwlevertraan) 2000 IU  4%
Vitamine C (Ascorbyl Palmitate) 25 mg  42%
Vitamine D3 (van kabeljauw-, gestreepte tonijn- en tonijnlevertraan) 400 IU  100%
Vitamine K (van 1000 mcg Vitamine K1 Phytonadione, 3000 mcg Vitamine K2 Menachinon-4, 50 mcg Vitamine K2 Menachinon-7) 4050 µg  5063%
Tocotrienols (als DeltaGOLD® Tocotrienols met 90% delta-tocotriënolen en 10% gamma-tocotriënolen) 5 mg **
** (RI) Referentie Inname is niet vastgesteld Overige ingrediënten: Zonnebloemolie, gelatine, glycerine, water, gele bijenwas, johannesbrood extract, soja lecithine (soja), zinkoxide. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis en soja. Inhoud: 90 softgels.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis en soja. Vrij van conserveringsmiddelen, verdunningsmiddelen of kunstmatige toevoegingen. Niet te gebruiken in combinatie met bloedverdunners. Bewaren: na openen koel, droog en goed afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Full Spectrum Vitamin K vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.