Fucoidan Bruinalgen Extract

Speciale prijs € 75,00 Normale prijs € 100,00
Op voorraad
SKU 2957
Zeewier wordt in enkele Aziatische culturen al honderden jaren gebruikt, in het bijzonder de bruine zeewier soorten die worden gebruikt om hun gunstige invloed op de gezondheid en het herstel.
Het belangrijkste ingrediënt is een complexe groep polysachariden die de naam Fucoidan draagt. Deze groep van suikers bestaat uit fucose, glucose, mannose, xylose en galactose. Deze essentiële suikermoleculen zijn allemaal zeer belangrijk voor een optimale werking van de cellulaire communicatie binnen het lichaam.

Inhoud: 180 capsules

Vele laboratorische onderzoeken zijn gewijd aan Fucoidan. Zo wordt beweert dat Fucoidan een belangrijke rol speelt bij de apoptose van cellen. Cell Apoptose is een proces waarbij de zieke cellen zichzelf vernietigen met behoud van de gezonde. De resultaten van de onderzoeken zijn onderbouwd door de voedselinname van de Japanse inwoners van Okinawa te onderzoeken die bekend staan om hun hoge levensverwachting. De belangrijkste ingrediënten van Fucoidan zijn fucoxanthine en jodium. Deze stoffen helpen de stofwisseling te bevorderen en vetverbranding te stimuleren. Fucoidan is een veelzijdig, natuurlijk product:
  • Stimuleert het immuunsysteem
  • Gunstig voor de bloeddruk
  • Ondersteunt de bloedsuikerspiegel
  • Voor de gewrichtsfunctie
  • Verzorging van lipblaasjes
  • Helpt bij overgewicht
  • Ter ondersteuning van hart en bloedvaten
Meer informatie
Gebruik Tenzij anders aanbevolen: Neem dagelijks tot 4 capsules in met royaal water, bij voorkeur een half uur voor de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten (per 4 capsules): 2400 mg Fucoidan Bruin Zeewier Extract, 400 mg hydroxypropylmethylcellulose (capsulewand). Inhoud: 180 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. De capsules zijn vrij van dierlijke stoffen, suiker en gluten, ze bevatten geen smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De capsule bevat geen toevoegingen en/of vulstoffen. Fucoidan Bruinalg Extract vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.