Folium-Plus

€ 14,25
Op voorraad
SKU 277

Folium-Plus kopen?

De functie van foliumzuur wordt ondersteund door Vitamine B6 en Vitamine B12
Folium-Plus zorgt voor de belangrijkste methyleringsprocessen van fosfolipiden ter hoogte van de celmembranen en wordt aanbevolen tijdens de zwangerschap.

Bestel Folium-Plus nu snel en eenvoudig!

Inhoud: 100 tabletten

Inhoud: 100 tabletten

Folium-plus kan worden: Voor een goed zuur-base evenwicht in de maag Bij vermoeidheid Haaruitval Ter bevordering van een goede ontwikkeling van het zenuwstelsel van het ongeboren kind Aanbevolen tijdens zwangerschap (ter voorkoming van aangeboren afwijkingen)

Meer informatie
Merk DeBa Pharma
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 1/2 tablet per dag met water innemen.
Ingrediënten Ingrediënten per tablet:
Foliumzuur (Vitamine B9) 800 mcg 400 % ADH
Vitamine B6 (Pyridoxine Hcl) 12 mg 600 % ADH
Vitamine B12 (Cyanocobalamine) 6 mcg 600 % ADH
Inhoud: 100 tabletten
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Folium-Plus vormt geen vervanging van een gezonde en gevarieerde voeding. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines. Dit product bevat geen lactose, geen gluten en is vrij van bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen. Vrij van allergenen.