Flor de Arena 350mg 100 capsules

€ 13,50
Op voorraad
SKU 157

Flor de Arena is een klein kruid dat groeit in de droge Alpen regio’s van Peru. De inheemse geneeskunde gebruikt dit kruid al eeuwen voor een volledige reiniging van het lichaam, goed voor de lever, voedt en zuivert de huid, houdt de bloedvaten schoon en ondersteunt de vetstofwisseling.

Inhoud: 100 capsules

Flor de Arena is een anti-oxidant, werkt antiviraal, goed voor de bloedsomloop en voor een goede conditie van de bloedvaten.

Meer informatie
Merk Oro Verde
Gebruik Tenzij anders voorgeschreven: 2 x daags 2 capsules met water innemen voor de maaltijd. De aanbevolen dosis niet overschreiden.
Ingrediënten Ingrediëntenlijst: Gedroogd en gemalen kruid Tiquillia paronychioides A.T. Rich. uit het Peruaanse regenwoud. 1 Capsule bevat 350mg Flor de Arena. Inhoud: 100 capsules.
Waarschuwing   NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bij voorkeur op een donkere en koele plaats bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Dit product vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Indien u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw arts of voorschrijver.