Essiac

€ 33,50
Op voorraad
SKU 274

Canadese Ojibwa Indiase kruiden formule.
Essiac is glutenvrij, niet toxisch en bij het kweken van de kruiden zijn geen herbiciden en pesticiden gebruikt.

Inhoud: 300ml

Omschrijving

Essiac

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Essiac
Gebruik
Neem tweemaal daags, 1 uur voor de maaltijd, 2-4 theelepels (10-20 ml). Schudden voor gebruik. Gekoeld bewaren en binnen twee weken na opening gebruiken. Inhoud: 300 ml.
Ingrediënten
Ingrediëntenlijst: Kliswortel (Arctium Lappa) Bast van de Iep (Ulmus Fulva) Schapenzuring (Rumex Acetosella) Indian Rabarberwortel (Rheum Officinale) Bevat geen: kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Essiac is gemaakt van 100% eersteklas kwaliteitskruiden, is niet toxisch en is geproduceerd in een gestandaardiseerde formule. Bij het kweken van de kruiden zijn geen herbiciden en pesticiden gebruikt. Bevat graan alcohol en citroenzuur.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bij voorkeur op een donkere en koele plaats bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Niet gebruiken bij zwangerschap of gedurende de borstvoedingsperiode. Niet gebruiken bij kinderen onder de 10 jaar. Wanneer u voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw arts of voorschrijver. Essiac vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding.