Emu Oil – Rub

Speciale prijs € 15,00 Normale prijs € 27,50
Op voorraad
SKU 326

Emu Oil Rub is een balsem die snel en effectief hulp biedt ter verzorging van (gevoelige) spieren, smering van de gewrichten, helpt bij herstel na een sportblessure, herstel van spierweefsel na training/sport.

Inhoud: 100 gram
 

Omschrijving

De Emu Oil Rub dringt snel en diep door op de plaats waar de balsem wordt aangebracht. De balm is samengesteld uit natuurlijke extracten en Emu olie. De balsem is niet vet en zorgt voor een aangename warmte door verhoogde circulatie op het toegepaste gebied. 

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Talyala Emu Oil
Gebruik
Een kleine hoeveelheid Emu Oil Rub aanbrengen op de huid en zachtjes inmasseren. Enkel voor uitwendig gebruik bestemd. Niet te gebruiken op een beschadigde huid of open wonden.
Ingrediënten
Ingrediëntenlijst: Emu oil, methylsalicylaat, menthol, tea tree oil. Inhoud: 100 gram
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. De basis is goede voeding en voldoende training. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Alleen voor uitwendig gebruik bestemd.