Emu Oil - Pure olie 100 ml

€ 22,50
Op voorraad
SKU 264

De pure Emu Oil kan gebruikt worden ter ondersteuning van soepele spieren en gewrichten, heeft een positieve invloed op de cholesterol, de bloedvaten en de huid.

Inhoud: 100 ml

 

Bij Vitavie is Emu Oil tevens verkrijgbaar in de vorm van een shampoo en een conditioner, voor een optimale conditie van het haar en de hoofdhuid.
Inhoud: 100ml

Emu Oil is rijk aan de essentiële vetzuren, omega 3, 6 en 9. Rijk aan essentiële vetzuren 3, 6 & 9 Bij een gevoelige huid Bij een ruwe en schrale huid Voedt en beschermt de huid Vochtinbrengend Voor een goede flora op de huid Bij zonnebrand Voor de gewrichtsfunctie Ter verzorging van (gevoelige) spieren

Meer informatie
Merk Talyala Emu Oil
Gebruik Tenzij anders geadviseerd, 2 tot 3 maal per dag een kleine hoeveelheid olie aanbrengen op de gewenste plek tot het is ingetrokken in de huid. Eén druppel is voldoende voor het gebied zo groot als de rug van uw hand.
Ingrediënten Samenstelling van de olie:
Pure Emu olie % Totaal vetzuren
Palmitinezuur 22%
Palmitoleinezuur 5%
Stearinezuur 8%
Oliezuur 43%
Linolzuur 20%
Linoleenzuur 2%
Inhoud: 100 ml.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Bij voorkeur op een donkere plaats bewaren. Hoe koeler de bewaarplaats hoe dikker de olie wordt. Dit heeft geen invloed op de werking van het product. Emu Oil – Pure olie is enkel bestemd voor uitwendig gebruik.