Ellagic Acid

€ 21,50
Op voorraad
SKU 2985

Ellagic Acid (ellaginezuur) is een fytochemical, een fytochemische stof die van nature wordt geproduceerd door planten die deze stof gebruiken om infecties en schade door schimmels en ongedierte tegen te gaan. Ellagic Acid heeft een sterk celbeschermende werking.

Ellagic Acid in capsulevorm wordt gewonnen uit de meer dan 100 phytochemicals (organische zuren) uit de granaatappel. De effecten van de granaatappel op de gezondheid zijn al eeuwenlang bekend in de Oosterse natuurgeneeskunde (Ayurveda).

Inhoud: 60 tabletten

Meer informatie
Merk Young Again
Gebruik Tenzij anders aanbevolen: Neem 1-2 tabletten per dag. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten (per tablet): 200 mg Ellaginezuur, stearinezuur (smeermiddel), dicalciumfosfaat (antiklontermiddel), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), microkristallijne cellulose (vulmiddel), croscarmellosenatrium (antiklontermiddel), siliciumdioxide (antiklontermiddel). Inhoud: 60 tabletten.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Ellagic Acid vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Indien u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.