Drainorgan

Speciale prijs € 17,50 Normale prijs € 27,00
Op voorraad
SKU 1088

Drainorgan bestaat uit een samenstelling van kinkeliba, baccharis en melassegist). Draagt bij aan de gal- en leverreiniging, ondersteunt de nierfunctie en het lymfevaatstelsel. Drainorgan bevordert de inwendige reiniging en bevordert de opname van voedingsstoffen.

Inhoud: 200 capsules

Kinkeliba is een gewas dat te vinden is in de Afrikaanse savanne en die gewoonlijk groeit op droge en rotsachtige bodem. Hij wordt sinds mensenheugenis gebruikt in Afrika. De Baccharis (rozemarijn) is van Amazone oorsprong en gemakkelijk herkenbaar door zijn fijne schurftige stengel. Deze plant heeft een zeer oud gebruik door de inheemse bevolking van Amazone. Tenslotte is de mélassegist bijzonder rijk aan nutriënten. Bij een gevoelige huid Voor een regelmatige stoelgang Bij overgewicht Beperkt de eetlust Bij stress-situaties

Meer informatie
Merk Laboratoires Fenioux
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 3 tot 6 capsules per dag met een glas water, in te nemen 10 min voor de maaltijden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediëntenlijst (per capsule): 83.33 mg melassegist, 8.33 mg kinkeliba, 83.33 mg baccharis. Inhoud: 200 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Drainorgan vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.