D.P.R.

€ 25,00
Niet op voorraad
SKU 1975

D.P.R. is een voedingssupplement dat drie planten goed voor de lever met elkaar verenigt, namelijk desmodium, mariadistel en kurkuma.

Het helpt de lever het lichaam te reinigen en maakt het op die manier mogelijk om ondersteuning te bieden bij kwaaltjes als gebrek aan eetlust en vermoeidheid.

Inhoud: 200 capsules

Mariadistel De zaadjes van deze plant worden traditioneel gebruikt bij ter ondersteuning van de spijsvertering, in het bijzonder voor de gal- en leverfunctie. Desmodium Deze plant ondersteunt de reinigende werking van de lever. Kurkuma Wordt traditioneel gebruikt omwille van zijn spijsverteringsbevorderende en stimulerende eigenschappen.

Meer informatie
Merk Laboratoires Fenioux
Gebruik Tenzij anders aanbevolen: 3 tot 6 capsules per dag met een glas water, in te nemen 10 min voor de maaltijden. Afgeraden bij maagzweren en galblaas problemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten (per capsule): 125 mg Desmodium, 62.5 mg mariadistel en 62.5 mg kurkuma, gelatine (capsulewand). Inhoud: 200 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. D.P.R. vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Niet te gebruiken in geval van maagzweren en galblaas problemen. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.