Cuti-Cuti Thee

Speciale prijs € 3,00 Normale prijs € 4,95
Niet op voorraad
SKU 1853

De Cuti-Cuti is een kleine resistente varen die groeit op schaduwrijke en vochtige plekken op de zuidelijke hellingen van de Andes. De inheemse etnische geneeskunde gebruikt deze plant om vrijer te ademen, ter ondersteuning van de bloedsuikerspiegel en stimuleert de stofwisseling.

Inhoud: 50 gr.

Omschrijving

Asplenium lunulatum Sw.

  • Bloedzuiverend
  • Ondersteunt de bloedsuikerspiegel
  • Ondersteunt de stofwisseling
Meer informatie
Meer informatie
Merk
Oro Verde
Gebruik
Volgens traditioneel recept: 5 gram thee op 1 liter water. Giet heet water op de thee en laat vervolgens 10 tot 15 minuten trekken. Drink gedurende de dag 2 keer 300 ml. Of zoals voorgeschreven door uw voorschrijver.
Ingrediënten
Ingrediënten: Gedroogd en gemalen kruid Streepvaren (Asplenium lunulatum Sw.) voor het bereiden van thee. Het primaire plantmateriaal komt uit de Peruaanse Andes (zuidelijke Peruaanse provincie Puno). Inhoud: 50 gram.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Er zijn geen contra-indicaties bekend. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar en buiten bereik van kinderen bewaren. Droog en koel bewaren. Dit voedingssupplement vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver. Aangezien het actieve stoffen bevat kunnen er allergische reacties optreden bij zeer gevoelige personen hiervoor. In geval van allergische reactie, direct het gebruik staken contact opnemen met uw arts.