Cordyceps Cs-4

Speciale prijs € 25,00 Normale prijs € 29,95
Niet op voorraad
SKU 320

Cordyceps Cs-4 740 mg bevat een hoge concentratie aan fytonutriënten, het verhoogt de vitaliteit, stimuleert de seksualiteit en ondersteunt het immuunsysteem.

Inhoud: 60 capsules

Cordyceps sinensis is een in China traditioneel gebruikte paddenstoel. Vitals Cordyceps Cs-4 wordt gekweekt in de Verenigde Staten in een afgelegen, dunbevolkt en bijzonder schoon gebied. De kweek van Cordyceps geschiedt in steriele ruimten op een voedingsbodem van onbespoten rijst. Cordyceps Cs-4 bestaat uit de schimmeldraden van de paddenstoelen die de hoogste concentraties fytonutriënten bevatten en komt in samenstelling overeen met de traditionele Chinese Cordyceps.

Meer informatie
Merk Vitals
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: Als voedingssupplement voor volwassenen tweemaal daags 1-2 capsules tijdens of na een maaltijd. Het is aan te raden het product minimaal 4-6 weken te gebruiken. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten (per capsule): 740 mg Cordyceps sinensis myceliumpoeder, onbespoten rijst (cultuurbodem), hydroxypropylmethylcellulose. Vrij van: Soja, lactose, gluten, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs. Inhoud: 60 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Cordyceps Cs-4 vormt geen vervanging van een gezonde en gevarieerde voeding. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines. Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.