Cordiagem BIO

€ 12,50
Niet op voorraad
SKU 516

Cordiagem is een complex voor de bloedsomloop en is goed voor de bloeddruk.
Deze geconcentreerde gemmo bevat maceraten van de maretak, meidoorn en daslook.

Inhoud: 15 ml (35% vol)

Omschrijving

Maretak is een plant die door onze voorouders gebruikt werd voor het behoud van een normale bloeddruk. In combinatie met de bloembol van daslook en de knop van meidoorn, heeft Cordiagem een weldoende werking op ons lichaam en heel haar omloop.

  • Ondersteunt het hart
  • Helpt bij de verlaging van het cholesterolgehalte
  • Geeft verlichting bij de ademhaling
  • Geen neveneffecten
  Gemmotherapie van HerbalGem is uiterst doeltreffend om het welzijn te bevorderen:
  • de knop bevat alle energie en eigenschappen van de plant
  • er wordt uitsluitend met verse knoppen bereid, afkomstig uit de natuur of biologische teelt
  • alle fasen van het bereidingsproces - van de oogst tot het bottelen - zijn onder volledige controle van HerbalGem
  De gemmoproducten van HerbalGem zijn uiterst geconcentreerd, een kleine dosis volstaat. Deze producten hebben meerdere voordelen in vergelijking met D1-verdunde glycerinemaceraten (D1 betekent dat het extract tot 10 maal verdund is):
  • inname 10 maal minder alcohol
  • rechtstreeks bereiding in een mengsel van water-alcohol glycerine behoudt alle actieve bestanddelen van de knop
Meer informatie
Meer informatie
Merk
HerbalGem
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: 5-15 druppels per dag innemen, omstreeks het middaguur, buiten de maaltijden om. Voor een optimaal resultaat, aanbevolen druppels rechtstreeks op de tong nemen en het maceraat enkele seconden in de mond houden alvorens door te slikken. De druppels kunnen ook opgelost worden in een beetje (bron)water of honing en meteen ingenomen worden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.  
Ingrediënten
Ingrediëntenlijst: Jonge spruiten van maretak (viscum album)*, knoppen van meidoorn (crataegus ox.)* en daslook (allium ursinum)*, alcohol (35% vol.)*, water en plantaardige glycerine. Inhoud: 15 ml (35% vol). * Afkomstig uit biologische teelt. Gecontroleerd door Certisys: BE-BIO-01.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Cordiagem BIO vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Zwangere vrouwen worden afgeraden extracten te nemen met een hormonale werking zoals frambozenstruik, rode bosbes, sequoia of eik. Iedereen die antistollingsmiddelen of geneesmiddelen voor het hart neemt, wordt geadviseerd contact op te nemen met uw arts of therapeut om de juiste dosering voor Cordiagem, Cholestegem of Ginkgogem te bepalen.