Combinatie Organic Tandpasta & Oil Pulling Mondspoeling - Tea Tree

€ 28,50
Niet op voorraad
SKU 3491

Een combinatie van Natural Organic Coconut Oil Pulling Mouthwash & Natural Organic Remineralizing Toothpaste - Tea Tree. Een biologisch mondspoelmiddel voor 'oil pulling' en een remineraliserende biologische tandpasta op basis van kokosolie en natuurlijke mineralen.
De etherische olie van tea tree heeft helende eigenschappen en verbetert de conditie van het tandvlees.

Inhoud: 250 ml 120 ml

 

 

Omschrijving

'Oil Pulling' is een oude traditionele remedie uit de Indiase Ayurvedische geneeskunde. De olie wordt met een zwiepende en trekkende beweging door de mond verspreid gedurende 10 tot 20 minuten. Volgens de oude leer drijft het gifstoffen af en maakt het de tanden op natuurlijke wijze witter. Het mondwater van Georganics is een formule met kokosolie en antibacteriële etherische oliën*. Het heeft verzachtende eigenschappen door het verminderen van de hoeveelheid ongunstige bacteriën. De tandpasta bevat calciumcarbonaat en natriumbicarbonaat voor de reiniging en mineralisering van de tanden, dankzij calcium, kalium, magnesium en natuurlijke silica. Een veilige en milde tandpasta met biologische ingrediënten. Tea Tree olie is zeer bekend en breed inzetbaar als ‘wonderolie’. De Aboriginals uit Australië gebruikten eeuwen geleden de fijngewreven bladeren van de Tea Tree al voor allerlei huidkwalen. Tea tree heeft van nature microben bestrijdende eigenschappen waarvan de werking door veel wetenschappelijk onderzoek wordt bevestigd. Vooral in de huidverzorging en bij huidherstel blijkt tea tree olie van grote waarde. *Etherische oliën zijn afkomstig van gecertificeerde biologische teelt  

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Georganics
Gebruik
Mondspoeling voor 'Oil Pulling' Tenzij anders aanbevolen: De fles schudden voor gebruik. Neem 1 tot 1,5 eetlepel (15-20 ml) mondspoeling in de mond. Beweeg de mix gedurende 10 tot 20 minuten op een trekkende, slurpende en duwende wijze door de mond, langs de tanden en het tandvlees. De bacteriën op de tanden, tussen de tanden en (onder) het tandvlees worden aangetrokken en gebonden aan de olie. Hoe langer dit proces van duwen en trekken van de olie wordt volgehouden, des te meer bacteriën zich kunnen hechten aan de olie. Het proces van oil pulling is voltooid wanneer de olie na 10 tot 20 minuten een witte, melkachtige substantie is geworden. De olie NIET doorslikken, maar uitspugen. Remineraliserende tandpasta Tenzij anders aanbevolen: Breng met de bijgeleverde spatel de tandpasta, ter grootte van een erwt, aan op de tandenborstel. Poets uw tanden zoals gebruikelijk, gedurende 2-3 minuten. Laat de tandpasta langer zitten voor een betere mineralisatie. Zorg ervoor dat er geen water in het potje met tandpasta komt om de groei van bacteriën te voorkomen. Wanneer geopend op een droge en warme plek bewaren (na openen maximaal 12 maanden houdbaar).
Ingrediënten
Ingrediënten mondspoeling: Biologische virgin kokosolie*, Capric-Caprylic kokosolie*, etherische olie van tea tree*, kaneel*, citroen*, mirre*, food-grade ingrediënt*. Inhoud: 300 ml. Ingrediënten tandpasta: Biologische virgin kokosolie*, calciumcarbonaat*, kaolin klei*, biologische diatomeeënaarde*, capric-caprylic kokosolie*, natriumbicarbonaat*, etherische olie van tea tree*, kaneel*, citroen*, mirre*, food-grade ingrediënt*. Inhoud: 120 ml. *Etherische oliën zijn afkomstig van gecertificeerde biologische teelt
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Zorg ervoor dat er geen water in het potje met tandpasta komt om de groei van bacteriën te voorkomen. Wanneer geopend op een droge en warme plek bewaren (na openen maximaal 12 maanden houdbaar). Tandpasta is 100% zuiver en veilig in gebruik, geschikt voor alle leeftijden. Mondspoeling afgesloten, droog en donker bewaren. Organic Oil Pulling Mondspoeling en Tandpasta - Tea Tree vormen geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines. Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft dient u venkel, mirre en steranijs te vermijden. Wanneer u voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.