Colostrum Plus - 120 capsules

€ 23,50
Niet op voorraad
SKU 2346

Colostrum is het eerste natuurlijke afweersysteem.

Inhoud: 120 capsules

Omschrijving

Colostrum Plus

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Symbiotics
Gebruik
Volwassenen: Neem 2 maal daags 2 capsules in op een lege maag, tenzij anders geadviseerd. Kinderen: Neem 2 maal daags 1 capsule in op een lege maag, tenzij anders geadviseerd. De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten per 2 capsules: 960 mg Bovine Colostrum (melk) en proline-rijke polypeptiden (PRPs), gelatine (capsulewand). Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van melk. Inhoud: 120 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van melk. Geschikt voor een lactose-vrij dieet. Bewaren: na openen donker, droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Colostrum Plus vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.