Cogimax

Speciale prijs € 20,00 Normale prijs € 29,00
Niet op voorraad
SKU 984

Cogimax bevat essentiële vetzuren, sojalecithine en hom van vis.

Inhoud: 200 capsules

Cogimax is te gebruiken door ouderen, mensen die het druk hebben en door kinderen tijdens de schoolperiode.

Meer informatie
Merk Laboratoires Fenioux
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 3 tot 6 capsules per dag met een glas water, in te nemen 10 minuten voor de maaltijden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediëntenlijst (per capsule): 150 mg olie van de pitten van de blauwe bes, 52 mg sojafosfolipiden, 50 mg hom van vis ( kabeljauw ) 13.5 mg Phosphatidylsérine. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van soja en vis. Inhoud: 200 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van soja en vis. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Cogimax vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.